Agenda

Vanaf 24 september kunnen er weer loten gekocht worden van de Grote Clubactie. De loten zijn 3 euro per stuk, waarvan 2,40 direct naar de vereniging gaat.

Koop loten om de korfbalvereniging te steunen!!!!

25 augustus eerste training seizoen 2021-2022

Zaterdag 11 september start competitie

Doe mee met de korfbalinstuif in juli!

Wij geven deze zomer een sportieve boost met Zomerboost. Net als jullie hebben wij ook heel veel zin om weer samen te sporten. Om onze leden én de rest van Wieringerwerf te laten zien hoe machtig mooi onze sport is organiseren we op woensdag 7, 14, 21 en 18 juli een instuif. Ook jij kunt meedoen!En vraag of jouw vriend(in)/broer/zus/neefje/nichtje zich ook opgeeft!

Wat gaan we doen?
We organiseren een instuif om op een leuke, gezellige en sportieve manier kennis te maken met korfballen en natuurlijk ook te gaan korfballen. De instuif zal plaatsvinden op ons korfbalveld aan de Dr. Tamsmalaan tegenover de sporthal Zuiderzeehal.

Wat is Zomerboost? 
Zomerboost is een zomerse promotiecampagne voor de sport opgezet door Team Sportservice. Wij hebben ons als organisatie hierbij aangesloten. Samen met zoveel mogelijk andere sportorganisaties gaan we het op de velden en accommodaties weer levendig tijdens de zomermaanden. Zo worden erclinics, sportdagen, proeftrainingen en andere leuke activiteiten georganiseerd. 

Meedoen?
Ga om je aan te melden naar de website: www.noordhollandactief.nl/  Vul dan de plaats van onze vereniging in en klik bij projecten op Zomerboost. In het overzicht vind je dan ook korfbalinstuif terug en kun je je aanmelden. Ook is het mogelijk om contact op te nemen met Marian Gouwenberg 06-46202022.

Vanaf 5 oktober

Vanaf 19 september kunnen er loten gekocht worden van de Grote Clubactie. De loten zijn 3 euro per stuk, waarvan 2,40 direct naar de vereniging gaat.

Reacties zijn gesloten.